dilluns, 21 de maig del 2007

El Nou Impuls per a Roda de Barà!!!

8 comentaris:

Anònim ha dit...

Muy bueno.

Anònim ha dit...

Com a ciutadà de Roda de Berà m'agradaria que d'una vegada CIU deixés el poder. Tenia previst votar-vos, ja que crec que sou l'unica alternativa al poble, però vista la web que margina el català, sentint-ho molt, crec que farieu el mateix durant 4 anys. Recordeu que Roda de Berà també és Catalunya.

Anònim ha dit...

Hola anònim,

Estic d'acord amb tu, en què la nostra llengua ha d'estar més present a tot arreu. T'asseguro que defensarè sempre el seu ús i hem de lluitar-hi tots, però també lluitaré per tal de que, com tu bé dius, d'una vegada CIU deixi el poder a Roda i tinguem un govern SOCIALISTA. Per a mi Catalunya i Socialisme no és icompatible. Vota PSC!

Anònim ha dit...

Comparteixo les dues opinions anteriors, tant la de la Conxita com la de l'anònim, però a aquest darrer, si em permet, li dirigeixo personalment aquest escrit.
Vaig néixer i créixer en una família catalanista al 100%.
El meu primer llibre de contes va ser en català i me'l van portar els meus pares de França perquè en aquella època aquí no es trobaven llibres en català (vaig néixer el 1965).
Vaig estudiar Filologia catalana i vaig formar part de moviments universitaris.
Em va perseguir la policia en uns quants 11 de setembre i vaig tenir alguna "porra" molt a prop meu.
Han passat molts anys, sempre he seguit d'aprop la política però mai m'hi he involucrat.
Quan la Mayte em va proposar formar part de la seva candidatura li vaig dir que SI perquè la nostra manera de pensar és molt semblant.
I quan em va dir que es presentava pel PSC li vaig dir que SI, perquè sempre he estat d'esquerres i perquè és un partit en el qual hi ha moltíssima gent que les ha passat "magres" lluitant per Catalunya.
Després vaig conèixer la resta de gent que formava part de la candidatura i els militants.
I he de dir que sempre m'he pogut expressar en català; m'he trobat amb una gent oberta i progressista.
Els programes, la revista, les targes i el miting han estat compartint les dues llengües. Però si que és veritat que la web està pràcticament tota en castellà... mil disculpes i gràcies per donar-nos la seva opinió perquè per nosaltres és important saber el que pensa la gent.
Jo el convido a venir el proper dia 25 a la nostra Festa de final de campanya per tal que ens pugui conèixer personalment i després pugui escollir lliurement a qui desitja votar.
Gràcies.

Anònim ha dit...

A LLEGADO LA HORA DE ABRIR EL CERCO POLITICO EN EL QUE CIU A SUMERGIDO A RODA DE BARA Y CREO QUE CON MAYTE PODREMOS HACERLO. CREO QUE SI APOYAMOS A LA CANDIDATA SOCIALISTA PODEMOS DAR UN VUELCO POSITIVO PARA NUESTRO QUERIDO PUEBLO.
LLEVAMOS DEMASIADAS LEGISLATURAS BAJO EL PODER ABSOLUTO DE UN GOBIERNO QUE NO NOS TIENE EN CUENTA Y CREO QUE LOS RODENSES NOS MERECEMOS VER UN CAMBIO POSITIVO EN RODA, POR ESO QUIERO DECIROS QUE CONTAIS CON MI APOYO PARA ESTA CANDIDATURA.

Anònim ha dit...

Jo no us he votat.. pero espero q sigui positiu el vostre impuls... esperem....encara que em fa por, la veritat. Esperem que mireu pel poble tant com ho va fer l'anterior legislatura. Gràcies.

Anònim ha dit...

Espero que respeten la decisión de las personas que hemos votado por ustedes.

Los votamos para que gobiernen, no para que dejen las cosas igual que siempre.

Dijeron un nou impuls, bueno pues ahora cumplan y GOBIERNEN

Anònim ha dit...

Ahora me pregunto... Si a nivel interno ya estan dimitiendo los nuestros por este pacto "Anti-natural"... Como os vais a aclarar para dirigir un ayuntamiento, y un pueblo, primero os podriais aclarar entre vosotros, y no olvidar, que el PP va a lo que va, y todos lo sabemos.
Por mi parte, no espereis mi voto en las proximas, ya teneis uno menos, y supongo que no seré el unico.
Despues de escuchar al Sr.Bonan por la radio, me he quedado muy sorprendido, ya que ver a mi partido, pactando con los "Cuervos", duele.